Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

135 Kerstpakketten verspreid met dank aan Golfweek 2021

135 Kerstpakketten verspreid met dank aan Golfweek 2021

Deze week worden er 135 kerstpakketten rondgebracht met dank aan een deel v/d opbrengst van de golfweek 2020!

In samenwerking met Golfbaan Hitland, restaurant Hit eten & drinken en supermarkt PLUS Wensveen verspreidt Stichting Zuidplas Helpt medio december 135 kerstpakketten. Dit is mogelijk gemaakt door deelname van golfers en bedrijven aan evenementen in de jaarlijkse golfweek op Hitland om geld in te zamelen voor diverse goede doelen. De stichting bezorgt de kerstpakketten bij inwoners die daarvoor in aanmerking komen in gemeente Zuidplas.

De decembermaand staat voor Stichting Zuidplas Helpt in het teken van de jaarlijkse kerstpakketten actie, welke zij dit jaar voor de 18e keer organiseren. Mensen kunnen soms in een situatie terecht komen die zo schrijnend is, dat zij zonder financiële of andersoortige hulp het hoofd net aan of niet boven water kunnen houden. Om, zo mogelijk, in deze leemte te voorzien is de Stichting Zuidplas Helpt actief. Met de kerstpakketten actie hopen zij een lichtpuntje met de Kerstdagen te bieden.

Het bezorgen van 135  kerstpakketten is mogelijk gemaakt dankzij de jaarlijkse goede doelen golfweek op Golfbaan Hitland. In de week van 6 t/m 11 september is er o.a. 5.000 euro bij elkaar gegolfd voor de kerstpakketten actie van Stichting Zuidplas Helpt. De opbrengst van de golfweek komt traditiegetrouw ten goede aan lokaal georiënteerde goede doelen. De kerstpakketten bestaan uit een waardebon voor de lokale supermarkt PLUS Wensveen (Nieuwerkerk aan den IJssel). Dankzij Bakker Goedhart, Bakkerij Dam en Douwe Egberts is dit aangevuld met een aantal lekkernijen.

V.l.n.r.: Marion Kruze (Stichting Zuidplas Helpt), Marylane Quandt (Golfbaan Hitland), Arjan den Ouden (HIT eten & drinken) en Mans Kuipers (Stichting Zuidplas Helpt).