Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

150 Kerstpakketten verspreid met dank aan Golfweek 2020

150 Kerstpakketten verspreid met dank aan Golfweek 2020

Deze week worden er 150 (extra) kerstpakketten rondgebracht met dank aan een deel v/d opbrengst van de golfweek 2020!

In samenwerking met Golfbaan Hitland, restaurant Hit eten & drinken en supermarkt MCD Nieuwerkerk verspreidt Stichting Zuidplas Helpt in de week van 21 december 150 goed gevulde kerstpakketten. Dit is mogelijk gemaakt door deelname van golfers en bedrijven aan evenementen in de jaarlijkse golfweek op Hitland om geld in te zamelen voor diverse goede doelen. De stichting bezorgt de kerstpakketten bij inwoners die daarvoor in aanmerking komen in Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud Verlaat en Zevenhuizen.

De decembermaand staat voor Stichting Zuidplas Helpt in het teken van de jaarlijkse kerstpakketten actie, welke zij dit jaar voor de 17e keer organiseren. Mensen kunnen soms in een situatie terecht komen die zo schrijnend is, dat zij zonder financiële of andersoortige hulp het hoofd net aan of niet boven water kunnen houden. Om, zo mogelijk, in deze leemte te voorzien is de Stichting Zuidplas Helpt actief. Met de kerstpakketten actie hopen zij een lichtpuntje met de Kerstdagen te bieden.

Het bezorgen van 150 (extra) kerstpakketten is mogelijk gemaakt dankzij de jaarlijkse goede doelen golfweek op Golfbaan Hitland. In de week van 7 t/m 12 september is er o.a. 7.500 euro bij elkaar gegolfd voor de kerstpakketten actie van Stichting Zuidplas Helpt. De opbrengst van de golfweek komt traditiegetrouw ten goede aan lokaal georiënteerde goede doelen. De kerstpakketten zijn  samengesteld en ingepakt door lokale supermarkt MCD Nieuwerkerk. Naast het beschikbare budget heeft MCD de pakketten aangevuld met een aantal extra’s.

 

Van links naar rechts: Jolanda Serné (Golfbaan Hitland), Lenny van Iperen (Stichting Zuidplas Helpt) en Arjan den Ouden (Hit eten & drinken).

  

Kerstboodschap in het kerstpakket.