Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Golfbaan Hitland bestaat 25 jaar!

Golfbaan Hitland bestaat 25 jaar!

Op 16 september 2020 bestaat Golfbaan Hitland 25 jaar! Precies 25 jaar geleden werd de (toen nog) 9 holes baan feestelijk geopend.

Op 16 september 2020 bestaat Golfbaan Hitland 25 jaar! Precies 25 jaar geleden werd de (toen nog) 9 holes baan feestelijk geopend. In 1997 ging vervolgens de aanleg van de tweede 9 holes van start, welke op 4 september 2000 in gebruik werden genomen. In 2003 completeert een 9 holes par 3 baan het totale golfaanbod op Golfpark Hitland en in dat jaar is de A-status toegekend door de NGF.

Ons 25-jarig jubileum in "coronatijd" is een ander jubileum dan we voor ogen hadden. Maar toch hebben wij diverse leuke acties en evenementen door het jaar heen bedacht gerelateerd aan het zilveren jubileum. Zo is ook de golfweek een 'jubileumeditie' en zetten wij het jubileum in de week van 14 t/m 20 september nog eens extra in het zonnetje. Daarover lees je hieronder meer.

Jubileumacties

Woensdag 16 september is natuurlijk een feestelijke dag, maar wij hebben besloten om de hele week in het teken van het jubileum te zetten.

Van 14 t/m 20 september:

  • Gekleurde bal = prijs! Krijg jij een jubileumbal uit de ballenautomaat? Dan ligt er een leuke prijs voor je klaar bij de receptie.
  • Scorekaart = kans op prijs! Na (iedere) gelopen ronde kun je jouw scorekaart inleveren, waarmee je kans maakt op een leuke prijs. De 3 prijswinnaars worden willekeurig gekozen en bekend gemaakt op maandag 21/09 via www.hitland.nl.

Op 16 september:

  • Trakteren wij iedereen op iets lekkers bij de koffie in Hit eten & drinken!

Tijdlijn 25 jaar

De afgelopen 25 jaar hebben wij met tekst en foto's vastgelegd in een speciale tijdlijn in de jubileumeditie van het Hitland Magazine. Je kunt het magazine digitaal doorbladeren, maar ligt ook bij ons op locatie om mee te nemen.