Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

GOLFWEEK 2022: Evenementen en informatie

GOLFWEEK 2022: Evenementen en informatie

Golf je ook mee in de Golfweek 2022? Dit jaar voor maar liefst 4 goede doelen!

In de week van maandag 12 t/m zaterdag 17 september vindt onze jaarlijkse goede doelen golfweek plaats. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen!

We hebben een leuk evenementenprogramma samengesteld voor de week en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen. Op deze pagina vind je alle informatie over het weekprogramma.

Kosten, ronden & opbrengsten

NB: Tijdens de evenementen in de golfweek wordt geen greenfee berekend of een ronde van je rondenkaart afgeschreven. Het inschrijfgeld komt (m.u.v. kleine vergoeding horeca) volledig ten gunste van de goede doelen. Alle genoemde tarieven zijn dan ook voor deelname, donatie en erbij vermelde horeca.

Weekprogramma

DatumEvenementInschrijving
Maandag 12 septemberGolfplaza Texas Scramble kampioenschapPer team van 4 pers
Dinsdag 13 septemberBeat Hitland (Vossenjacht, par 3 baan)Individueel inschrijven
Woensdag 14 septemberGolf, Vino & Oysters (dag 1)
I.s.m. Rotterdam Charity Club
Per team van 4 pers
Donderdag 15 septemberGolf, Vino & Oysters (dag 2)
I.s.m. Rotterdam Charity Club
Per team van 4 pers
Vrijdag 16 septemberMosselwedstrijdPer team van 4 pers
Zaterdag 17 septemberHitland OpenIndividueel inschrijven

Samenwerking Rotterdam Charity Club

Ook dit jaar hebben we op de woensdag en donderdag in de golfweek de krachten gebundeld met de Rotterdam Charity Club (RCC), want samen bereik je altijd meer. En dat is precies de bedoeling: er staan 2 all-inclusive super leuke golfdagen op het programma waarbij je verwachtingen overtroffen worden. Niet alleen op het gebied van golf, maar ook om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor meerdere goede doelen.

Golfen voor 4 goede doelen

In de Hitland Golfweek 2022 golf je maar liefst voor 4 goede doelen! Lees hier meer over de goede doelen: Stichting DaDa, Stichting Pallieter, Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en de Joost Luiten Foundation.