Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Hitland wint Budgetgolf Award prijs-/kwaliteitverhouding!

Hitland wint Budgetgolf Award prijs-/kwaliteitverhouding!

Golfbaan Hitland sleept award voor 'beste prijs-/kwaliteitverhouding' in de wacht.

Een goed begin van het (golf)jaar 2017!

Golfbaan Hitland heeft de Budgetgolf Award voor de golfbaan met de beste prijs-/kwaliteitverhouding gewonnen. Met het aantal stemmen hielden we Golfbaan Golf4all Harderwijk (de winnaar van vorige jaren) en Het Woold ruim voor ons. Hitland is door de stemmers op www.budgetgolf.nl onder meer geprezen om de natuur, het onderhoud van de baan en de vriendelijkheid van het personeel.

Het leveren van een goede prijs-/kwaliteitverhouding is één van de uitgangspunten van Hitland. Met een greenfee van 43 euro voor 18 holes op doordeweekse dagen en een credit-systeem waardoor men voor een nog lagere greenfee kan spelen, is Hitland de voordeligste baan in de regio Rotterdam / Zuid-Holland. Daarnaast werd ook het systeem van gedifferentieerde jaarkaarten door een aantal stemmers als pluspunt aangemerkt. Bij dit systeem kunnen golfers een aantal lussen van 9 holes kopen tegen een gereduceerde prijs. Een speelrecht voor iedere golfer, en met name de calculerende golfer!

We willen alle klanten die gestemd hebben bedanken voor het uitbrengen van hun stem en de positieve feedback die wij hebben mogen ontvangen. We zijn blij dat jullie als vaste klanten Hitland zo waarderen en vinden het een eer dat we de prijs voor beste prijs-/kwaliteitverhouding aan onze naam kunnen verbinden.