Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Jubileum editie Ryder Cup Businessclub Hitland en Capelle

Jubileum editie Ryder Cup Businessclub Hitland en Capelle

Op 13 oktober werd de 10e editie van de Ryder Cup gespeeld door de businessclubs van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle. De wedstrijd vond plaats bij Golfclub Capelle

Op 13 oktober is de 10e editie van de Ryder Cup gespeeld door de businessclubs van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle. De wedstrijd vond plaats bij Golfclub Capelle. Bij de ontvangst werden lekkere petit fours aangeboden door beide clubs om de 10e editie een feestelijk tintje te geven.

Businessclub versus businessclub

In de bedrijvencompetitie spelen de teams van Businessclub Hitland en Businessclub Capelle samen met elkaar. Maar er is één wedstrijd per jaar waarbij de businessclubs het tegen elkaar opnemen: de Ryder Cup. In het clubhuis was de spanning duidelijk voelbaar bij de inschrijving aan de wedstrijdtafel. Met in totaal 88 deelnemers hebben 44 teams gestreden om de Bedrijvencup. Het weer was twijfelachtig, maar gelukkig gingen de grootste regenbuien net langs Capelle aan den IJssel heen en is er overwegend onder droge omstandigheden gegolfd op Golfclub Capelle. 

Uitslagen

Met dank aan onze sponsors werden er deze dag ook prijzen uit gereikt voor de Neary en de Longest Drive:

De uitslag van de wedstrijd werd bekend gemaakt tijdens het diner, wat voortreffelijk verzorgd was door Restaurant Mulligan. Tijdens het genieten van de verschillende voorgerechtjes werd er druk gespeculeerd over wie er zou hebben gewonnen. Na het voorgerecht werden de scores per hole ‘live’ verwerkt en genoteerd en dit jaar is de Ryder Cup gewonnen door de teams van Golfclub Capelle met 1 up voor Capelle. De trofee werd door de Richard Goud, captain van Businessclub Capelle in ontvangst genomen. Namens Hitland willen wij Golfclub Capelle nogmaals van harte feliciteren met de overwinning! Alhoewel wij natuurlijk wel al uitkijken naar de revanche volgend jaar...

Jubileum bokaal

Omdat we terugblikken op 10 fijne jaren samenwerken hebben wij als Hitland een verrassingstrofee overhandigd aan Margot, Lex en Joke van Golfclub Capelle. De bokaal is overhandigd door Arie Rolloos, de captain van Businessclub Hitland. De bokaal symboliseert de prettige samenwerking en is een markering voor een mooi eerste lustrum. Dat er nog maar vele mogen volgen!

Foto's v.l.n.r.: Margot, Lex & Joke van Golfclub Capelle met de bokaal, midden: de bokaal, rechts: Margot (GC Capelle), Nicoline (Hitland), Joke (GC Capelle) en Jolanda (Hitland).