Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Duijnisveld Management

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Duijnisveld Management

Wij heten ons nieuwe bedrijfslid Duijnisveld Management van harte welkom!

Duijnisveld Interim Management is een klein en flexibel management consultant bureau voor: Professionalisering verkoopteams, Individuele- en groepscoaching (sales), Praktische vertaling van strategische keuzes vanuit directie naar commercie en Organiseren van klantprocessen.

Uw bedrijf of organisatie introduceert waarschijnlijk met enige regelmaat nieuwe producten en diensten. Om te voldoen aan de wensen van uw klanten en om bij te blijven in het concurrentieveld. Is uw verkoopproces up to date? Zijn de vertrouwde verkooptactieken nog effectief voor de verkoop van deze nieuwe diensten en services? Zijn enkele vragen die elke organisatie zich zal (moeten) afvragen.

Door digitalisering en online sales is het verkoopproces ingrijpend veranderd. Prijzen en kwaliteiten worden online getoetst aan referenties en beoordelingen. De potentiële klant heeft vaak al tachtig procent van zijn onderzoek gedaan voordat de verkoper in actie kan komen. Met een beetje geluk staat uw bedrijf op de ‘short list’ en wordt er informatie opgevraagd. Is de rol van de verkoper daarmee uitgespeeld? Zeker niet, hij geeft de klant nog steeds dat laatste zetje en meer.

De huidige tijd vraagt om een ander soort verkoper. Een die de hedendaagse klant begrijpt en daarnaar handelt, die op het juiste moment zorgt voor het passende aanbod. Hij helpt de klant echt verder en zorgt dat hij klant blijft.

Duijnisveld Interim Management coacht en ondersteunt die verkoper en zijn team. Verrassend en doelgericht werk ik aan tactische en praktische oplossingen voor een sterker verkoopteam. Hoe? Met ‘tools’ voor een effectieve voorbereiding, met het optimale interne proces, met kennis en kunde.

Daarbij zijn uw wensen leidend. Na analyse van de situatie en het doorgronden van de bestaande strategie ligt er een helder advies, voor een doelgerichte aanpak. Complexe zaken worden eenvoudig, voorzien van praktische oplossingen. Uw verkoopteam kan daarna zelf aan de slag met de verkregen kennis en inzichten, zo nodig met aanvullende coaching. Uw verkopers zijn in staat hun verkoopdoelen daadwerkelijk te realiseren.

John Duijnisveld consultant & eigenaar

Contactgegevens

Duijnisveld Management Mobiel: +31651584741 Email:  john@duijnisveld-management.nl