Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Intercad Holland

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Intercad Holland

Wij heten ons nieuwe bedrijfslid Intercad Holland van harte welkom!

En we stellen het bedrijf graag aan u voor:

Intercad Holland BV - Een introductie

"Wij zijn Intercad Holland een scheepsontwerp- en engineering bureau. Het hoofdkantoor van onze organisatie bevind zich in Komarno te Slowakije en Intercad Holland is als vertegenwoordigende dochter gevestigd aan de Hollandse IJssel tussen Gouda en Gouderak.

Binnen onze organisatie hebben we 40 ervaren scheepsbouwkundige architecten en engineers in dienst die met veel enthousiasme de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers vertalen in duurzame en innovatieve plannen en ontwerpen. De gemaakte plannen worden na opdracht en klasse goedkeuring uitgewerkt tot de benodigde productie informatie in lijn met de wensen van de desbetreffende werf.

In onze projecten wordt het rekenwerk uitgevoerd door het gebruik van geavanceerde reken en simulatie software, waarna het tekenwerk wordt uitgewerkt in speciaal voor de scheepsbouw ontwikkelde 3D tekenpakketten. Intercad Holland neemt in de projecten de verantwoordelijkheid voor contractmanagement en project coördinatie van de werkzaamheden welke grotendeels kosten efficiënt in Slowakije uitgevoerd worden.

We werken aan de meest uiteenlopende projecten van mega jacht tot baggerschip en aan alles wat daar tussen zit.

Ondernemen in de regio is belangrijk voor ons en daarom hebben wij ons aangesloten bij de businessnetwerk club van Hitland."

Contactinformatie

W: www.intercadgroup.com T: +31 182 605 564