Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: M3E Bouwkosten Management

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: M3E Bouwkosten Management

Wij heten ons nieuwe bedrijfslid M3E Bouwkosten Management van harte welkom!

M3E is een full service adviesbureau met verschillende businessunits die ieder hun eigen expertise bedrijven. Binnen de integrale aanpak van de M3E Groep acteren de vakgebieden Installatietechniek, Bouwkosten Management, Brandveiligheid, Subsidieadvies en Bouwfysica & Akoestiek. M3E past haar diensten toe tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een project. Ons werkgebied omvat zowel nieuwbouw, renovatie, als revitalisatie van bestaand vastgoed. De M3E Groep voorziet de klant van een onafhankelijk advies tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een bouwproject.

M3E Bouwkosten Management verzorgt de financiële onderbouwing en budgetbewaking voor alle stadia van een bouwproject: van ontwikkeling en ontwerp tot aanbesteding, realisatie en exploitatie. Onze kostendeskundigen hebben jarenlange ervaring met de financiële aspecten van bouwprojecten voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. Door onze participatie in verschillende bouwteams van uiteenlopende projecten, hebben wij inzicht in de meest actuele kostenkengetallen. Bij ons krijgt u een helder, gedetailleerd en actueel inzicht in uw bouwkosten- en exploitatiekosten.

Onze medewerkers geven een gedegen, deskundig en onafhankelijk bouwkostenadvies aan opdrachtgevers van bouwprojecten, zoals investeerders, gebruikers, projectontwikkelaars en overheden. Met name in de fases van haalbaarheidsonderzoek tot definitief ontwerp en bestek is onze kennis op het gebied van bouwkosten essentieel voor een goed Programma van Eisen en een adequate bouwkosten budgettering. Ook voor uitvoerende (ontwikkelende) bouwbedrijven verzorgen wij een inschrijfbegroting, eventueel inclusief het aanvragen en vergelijken van offertes van onderaannemers en het maken van de bouwplaatskosten.

Contactinformatie

M3E Bouwkosten Management

Robbert Noorland Edgar van den Broek

T: (085) 744 14 86 E:  bkm@m3e.nl W:  www.m3e.nl