Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Mahler Vastgoed

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Mahler Vastgoed

Wij heten ons nieuwe bedrijfslid Mahler Vastgoed Ontwikkeling van harte welkom!

Mahler Vastgoed Ontwikkeling (MVO) is een dynamische onderneming op het gebied van gebieds- en projectontwikkeling, welke in 2001 opgericht is door Tino Mahler. Inmiddels bestaat MVO uit een krachtige groep medewerkers die hij heeft aangestoken met zijn passie voor het vak, waaronder zijn zoon Twan Mahler. Vanwege de eigen visie op ontwikkelen heeft MVO inmiddels in steden zoals Rotterdam en Den Haag, maar ook in de regio Zuidplas, haar sporen nagelaten.

De heren Mahler ontwikkelen beter dan ze golfen. Ze doen beiden wel met dezelfde drive en ongekend positieve geest. MVO ontwikkelt vanuit eigenheid, diversiteit en authenticiteit. Nooit standaard woningen, maar altijd het best haalbare op de locatie.

Tino Mahler: “Wij zien in elke moeilijkheid een mogelijkheid.” Met deze lijfspreuk gaan de Mahlers geen uitdaging uit de weg. “Wij bieden met onze projecten niet alleen de nieuwe bewoners of toekomstige gebruikers een nieuw thuis, maar geven de hele buurt een plek van thuiskomen. Een ontwikkeling zien wij daarom als meer dan alleen een project. Het is een middel om mensen samen te brengen en met elkaar gelukkig te maken. MVO verbindt buurten.”

Bent u in het bezit van grond of een gebouw en wilt u weten welke mogelijkheden u ermee heeft? MVO geeft professioneel advies als een vakkundige vriend. Samen kunt u de plek weer tot zijn recht laten komen in de omgeving.

Contactgegevens

W: www.mahlervastgoed.nl T: 010-450 42 86 E: info@mahlervastgoed.nl