Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Zeeuw & Zeeuw Rotterdam

Nieuw bedrijfslid BC Hitland: Zeeuw & Zeeuw Rotterdam

Wij heten ons nieuwe bedrijfslid Zeeuw & Zeeuw (Rotterdam) van harte welkom!

Zeeuw & Zeeuw is een echt familiebedrijf dat in 1954 is opgericht. Tot 2010 waren wij volledig gericht op Renault. In de loop der jaren zijn Kia, Ford, Nissan en Mitsubishi aan ons portfolio toegevoegd. Doordat iedere merkkolom zijn eigen specialisten heeft, van monteur tot directeur, zorgt Zeeuw & Zeeuw voor focus en verdieping van vakkennis binnen het bedrijf. Over alle merken heen bieden wij een totale verzorging van mobiliteit: lease, verzekeringen, financieringen en schadehulp onder één dak. Dit betekent voor u dat u één contactpersoon heeft voor al uw zaken. Voor de zakelijke dienstverlening staat er een hecht team van accountmanagers en een goed geoliede binnendienst voor u klaar. Voor het duurzaam inrichten van uw wagenpark is er meer dan voldoende keus in onze merken­mix met veel hybride en volledig elektrische auto’s.

Zeeuw & Zeeuw heeft inmiddels 33 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland en Utrecht. Het beleid van Zeeuw & Zeeuw is erop gericht op het handhaven van onze kernwaarden: Betrokken, Onderschei­dend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor Zeeuw & Zeeuw belangrijk. We steunen dan ook verschillende sportactiviteiten en goede doelen.

Als nieuw lid van de Businessclub van Hitland hoop ik u snel te ontmoeten op het gras, in het restaurant of in onze mooie Kia showroom aan de Hoofdweg 163 in Rotterdam.