Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Winnaar Bedrijvencompetitie 2021 is bekend!

Winnaar Bedrijvencompetitie 2021 is bekend!

Winnaars Slotwedstrijd én Overall Winnaar Bedrijvencompetitie 2021 bekend!

Het afgelopen seizoen hebben ruim 90 teams verspreid over 6 wedstrijddagen deelgenomen aan de Bedrijvencompetitie. De bedrijvencompetitie organiseren we ook in 2021 samen met Golfclub Capelle. Op donderdag 23 september is Slotwedstrijd gespeeld op  Golfclub Capelle.

Het was een prachtige dag om te spelen en met 56 teams is er deze dag enthousiast gegolft! In de baan werden op verschillende holes hapjes en drankje geserveerd door het team van Restaurant Mulligan en na de wedstrijd vond een uitgebreide borrel met ‘Hollandse’ hapjes plaats.

Dagwinnaars 23 september (slotwedstrijd)

Neary: René van der Heiden voor Hofland Rotterdam B.V.René ontving uit handen van Gerard van der Wende een Ice Watch, aangeboden door De Haij & Van der Wende Advocaten.

Longest Drive Dames: Monique van Olphen van Golfbaan HitlandLongest Drive heren: Robbert Noorland van M3EDe longest drive winnaars ontvingen een rode golfparaplu, aangeboden door Daamen & Van Sluis.

1e prijs winnaars (dag prijs): Bastiaan Verbaas en Emiel Verhaert van Wonen Hartje, die deelnamen namens Fidaal Belasting Advies met 43 Stableford punten Zij kregen beiden een prachtige Grohe doucheset cadeau, aangeboden door Van Munster Badkamers.

Een eervolle 2e plaats was er deze Slotwedstrijd voor het team van Mahler Vastgoed Ontwikkeling met Twan Mahler en Rob Mion. Zij scoorden ook 43 Stablefordpunten, maar scoorden op de laatste 9 holes net 1 punt minder dan de winnaars.

Overall Winnaar Bedrijvencompetitie 2021

Met deze laatste wedstrijd is ook het eindklassement bekend en de overall winnaar van de Bedrijvencompetitie 2021 is geworden: M. De Koning autobedrijven. Het team van Bob Hoogwerf en Ron de Kok behaalde een score van 191 punten over de 'best of 5' en een totale score van 224 over alle wedstrijden. Wij feliciteren Bob en Ron van harte met deze overwinning! De overall winnaars ontvingen naast bloemen, de Bedrijvencompetitie Bokaal, en de blazers van De Haij & Van der Wende Advocaten ook beiden een mooie Grohe doucheset, aangeboden door  Van Munster Badkamers.

  • Voor een volledig overzicht van de eindstand – klik hier
  • Voor een overzicht per competitiedag - klik hier

Winnaar Hitland bedrijfsleden

Naast de overall-winnaar van de bedrijvencompetitie, reiken wij ook altijd de Businessclub Hitland beker uit aan het bedrijfslid van Hitland die de beste overall-score heeft neergezet. Dit jaar mogen wij Intercad Holland BV feliciteren! Het team van Martin Pouwels heeft met hun best-of-5 een prachtige eindscore van 180 punten neergezet.