Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ben jij op zoek naar die leuke afwisselende baan bij een klein, gezellig & sportief team? Check dan onderstaande vacature bij Golfbaan Hitland.

Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega voor een combi-functie als:

Communicatiemedewerker/receptiemedewerker (m/v) - 28 uur v.a. 1 maart 2023

Om ons team te versterken zoeken wij een nieuwe collega voor de functie van communicatie/receptiemedewerker. Deze uitdagende combi-functie maakt het voor jou heel
uitdagend en spannend om alle facetten van de golfbaan te leren kennen.

Over de organisatie

Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel is gelegen in het mooie natuurgebied Park Hitland en is een volwaardige golfaccommodatie met een 18 holes golfbaan, 9 holes par 3 baan en diverse oefenfaciliteiten. Dagelijks verwelkomen wij vele golfers, restaurantbezoekers en recreanten.

Over de taken voor de functie van de communicatiemedewerker

Als communicatiemedewerker ben je in dienst van Recreatieschap Hitland en verantwoordelijk voor alle communicatietaken van de verschillende onderdelen. Je maakt gezamenlijk met het team plannen, weet deze goed te onderbouwen maar ook zelfstandig uit te voeren. Alle communicatiemiddelen komen van jouw hand: van flyer/poster tot maandelijkse digitale nieuwsbrief en van spandoeken tot het jaarlijkse Hitland Magazine. Voor het schrijven van content voor de websites en sociale media accounts draai jij je hand niet om. Je weet pakkende teksten te schrijven en dit ook te koppelen met marketing en acties. Je bent een enthousiast en sociaal persoon die het leuk vindt om in teamverband samen te werken om Hitland zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Over de taken voor de functie van de receptiemedewerker

Als receptiemedewerker draag je zorg voor een goede en doelmatige administratie van het gebruik van de golfbaan. Je verzorgt de receptie- en baanadministratietaken als boeking van starttijdreserveringen, de uitgifte van starttijden, controle op speelgerechtigheid en speelvaardigheid, inning van greenfees en het geven van informatie. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve rapportages van de financiële dagopbrengsten en de afdracht hiervan. Naast dit alles ben je ook zeker een goede en gezellige gastvrouw en eerste aanspreekpunt voor klanten en gasten van golfbaan. NB: De golfbaan is 7 dagen in de week geopend en dus werk je ook frequent een dag in het weekend.

Need to have (aantoonbare kennis):

 • MBO werk- en denkniveau
 • Communicatie ervaring
 • Contentcreatie en -planning
 • Websites, CMS en e-mailsoftware (MailChimp)
 • Verschillende sociale media kanalen en online campagnes
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ruime dosis inspiratie voor het schrijven van allerlei teksten, bijv. voor de website

Nice to have:

 • Een zelfstandige en flexibele werkmentaliteit
 • Stressbestendig, accuraat en creatief
 • Ervaring met Google Analytics, Google Ads en advertenties op sociale media
 • Affiniteit met de golfsport is een pré

Wij bieden een functie voor 28 uren per week en deze worden afwisselend ingedeeld in het winter- en zomerseizoen. In de winterperiode (oktober tot en met maart werk je 20 uren) en in de zomerperiode (april tot en met september) 32 uren. Recreatieschap Hitland volgt de CAO van de Provincie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende en leuke functie? Stuur je CV en een sollicitatiebrief naar jolanda@hitland.nl. Voor vragen over de functie kun je eventueel ook telefonisch contact opnemen met Jolanda of Ton via 0180-317188.