Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Driving-range 

Oefen je korte spel en/of full swing op de driving-range van Hitland, met 40 plaatsen (waarvan 20 overdekt) en ’s avonds verlicht.

De driving-range (achter het gebouw van Golfplaza Hitland) heeft 40 afslagplaatsen, waarvan 20 overdekt. De driving-range is geheel verlicht, dus ook 's avonds kun je bij ons terecht om een balletje te slaan (tijdens openingstijden). Bij de driving-range staat een ballenautomaat waar je te allen tijde gebruik van kunt maken. Je krijgt voor €2,95 een mandje van 50 golfballen, d.m.v. contactloos betalen op de ballenautomaat. Voor een ballensleutel kun je terecht bij de receptie van Golfbaan Hitland (gedurende openingstijden).

LET OP: De gele/blauwe ballensleutel gaat gefaseerd verdwijnen. Maar niet getreurd: we hebben een veel beter en klantvriendelijker alternatief. Lees meer...

TIP: Alle oefenfaciliteiten op Golfbaan Hitland zijn gratis toegankelijk. Met een driving-range, chipping-green, putting-green en oefenbunker kun je uitstekend bij ons terecht om je golfspel te verbeteren!

Reglement oefenfaciliteiten