Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hitland Magazine

In samenwerking met Goos Reclamemakers publiceren wij jaarlijks het Hitland Magazine. In dit businessblad komen onder andere leuke interviews met onze bedrijfsleden aan bod, gaat een bedrijfsleden de 'strijd' aan over 9 holes met één van onze golfprofessionals en ook zetten wij steeds andere initiatieven in het zonnetje, bijvoorbeeld een goed doel of speciaal evenement. Veel leesplezier!

Hitland Magazine 2022

In juni is er een nieuwe editie van het Hitland Magazine, vers van de pers! Zoals altijd bestaat het magazine weer uit diverse interviews met o.a. bedrijfsleden M3E Bouwkosten Management, SKS Professionals, Steder Group en Dortland & van Beem. Ook lees je een interview met de Hitland winnaar bedrijvencompetitie Intercad Holland B.V. en vertellen we je meer over het doorslaande succes van de gezamenlijke bedrijvencompetitie van Businessclub Hitland met Businessclub Capelle. Met Hit eten & drinken blikken we terug en vooruit, en Xavier Ruiz Fonhof (Golfschool Hitland) neemt het 9 holes op tegen Tim Riekwel (bedrijfsleider Golfplaza Hitland). Het goede doel in the picture is Centrum Camino. Tot slot lees je meer over de nieuwe website die voor Golfbaan Hitland in de maak is door Digital Impact.

Met dank aan Goos Reclamemakers voor alweer de 9e editie van het HITLAND Magazine, en dank aan Overeijnder van den Dool voor de bedrijfsinterviews.

Hitland Magazine digitaal doorbladeren? Klik hier.

Voorgaande edities

#7 - Juni 2021
#6 - April 2020 (jubileumeditie)
#5 - April 2019
#4 - Juli 2018
#3 - December 2017
#2 - Juli 2017