Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

2.010 Euro voor Centrum Camino met oktoberverkoop 2022

2.010 Euro voor Centrum Camino met oktoberverkoop 2022

Met de verkoop van tweedehands golfclubs is een mooi bedrag opgehaald voor Centrum Camino.

In de maand oktober verkopen wij bij de receptie van Golfbaan Hitland jaarlijks tweedehands golfclubs. Deze golfclubs worden beschikbaar gesteld door klanten die de clubs bijvoorbeeld al tijden op zolder hebben staan. De golfclubs worden voor een leuk bedrag doorverkocht, waarbij de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Opbrengst 2022

Er is maar liefst €2.010,- opgehaald voor Centrum Camino met de actie. Een prachtig bedrag! Met dank aan de caddiemasters en in het bijzonder onze collega Astrid voor alle inzet voor deze actie.

Op vrijdag 4 november heeft Astrid namens Golfbaan Hitland een cheque met de opbrengst mogen overhandigen aan Eef Zondervan (voorzitter) en Engelien Geerdink-Officier (bestuurslid) van Centrum Camino overhandigd. Op de foto v.l.n.r.: Astrid, Eef en Engelien.

Over Camino

Centrum Camino is een inloophuis voor inwoners van de gemeente Zuidplas en regio die leven met kanker en hun naasten. Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Centrum Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt.