Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

BLIJdorps nieuws

BLIJdorps nieuws

Per 1 februari is Golfbaan Hitland de trotse “adoptieouder” van de poolvosjes in Diergaarde Blijdorp! Wij geven twee keer 2 toegangstickets weg om dit te vieren! Lees snel verder.

Naast “baaneend” Betty die elk jaar op het terras van HIT Eten & Drinken broedt, heeft Golfbaan Hitland nog een paar harige wezens geadopteerd. Per 1 februari is Golfbaan Hitland de trotse “adoptieouder” van de poolvosjes in Diergaarde Blijdorp!

Met de adoptie van de poolvos verbindt Golfbaan Hitland zich aan Diergaarde Blijdorp. Via deze betrokkenheid dragen we bij aan het welzijn van deze dieren, evenals aan het herstel en behoud van de natuurlijke wereld en biodiversiteit om ons heen. We zorgen dagelijks met liefde voor het behoud en de kwaliteit van onze holes, dus hoe leuk is het om op deze manier ons steentje bij te dragen aan de zorg voor de “holes” van deze bijzondere vossen in de mooiste dierentuin van Nederland!
Om deze mooie verbintenis te vieren, verloten we tweemaal twee toegangstickets tot Diergaarde Blijdorp voor onder de rittenkaarthouders van Golfbaan Hitland. Schrijf op onze post op Facebook of Instagram waarom je deze tickets wilt winnen en met wie je wilt gaan. In de volgende nieuwsbrief maken we de winnaars bekend!