Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Gebruik jij de Golf.NL app al? Download hem ook!

Gebruik jij de Golf.NL app al? Download hem ook!

In 2021 geeft de NGF geen fysieke passen meer uit. Daarom adviseren wij iedereen om (op korte termijn) de Golf.NL app te gaan gebruiken.

Golf.NL app handleidingDe (mobiele) applicatie van Golf.NL is dé app voor golfend Nederland. In de app kun je qualifying scorekaarten invullen, wordt je handicap automatisch bijgewerkt en heb je bovenal altijd je (digitale) NGF pas bij de hand. In 2021 geeft de NGF geen fysieke passen meer uit. Daarom adviseren wij iedereen om (op korte termijn) de Golf.NL app te gaan gebruiken en een account aan te maken.

Functionaliteiten

  • Reserveer eenvoudig starttijden via de app*
  • Eenvoudig & snel qualifying kaarten invoeren
    • Voer je q-kaarten in via de app? Dan hoef je ze niet meer in te vullen bij de baan of club waar je je handicap laat registreren (i.v.m. dubbele verwerking)
    • Tip: Wanneer je q-kaarten digitaal hebt ingevuld in de app, dan hoef je de papieren versie niet te bewaren.
  • Oefenscores bijhouden
  • Altijd je digitale NGF pas bij de hand met actuele handicap
  • Maak een connectie met vrienden en volg elkaars prestaties

*Wanneer je gebruik maakt van de Golf.NL app om online te reserveren, zorg dan dat je overal hetzelfde e-mailadres gebruikt. Alleen dan zijn je naam en gegevens goed zichtbaar bij de golfbaan waar je reserveert.

Dowloaden en account aanmaken

Het makkelijkste is om de Golf.NL app op je mobiele telefoon te downloaden. Wil je meer informatie over hoe je de app kunt downloaden, en welke informatie je nodig hebt om een account aan te maken? Bekijk dan onze Golf.NL app handleiding.

Overige info en/of vragen

In onze Golf.NL app handleiding staat wat meer informatie over de app. Staat de informatie die je zoekt hier niet bij? Kijk dan eens op  https://www.golf.nl/app-faq. Op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over de Golf.NL app en de contactgegevens.