Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Golfweek 2024 | informatie

Golfweek 2024 | informatie

In de week van maandag 9 t/m zaterdag 14 september vindt onze jaarlijkse goede doelen golfweek plaats. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen!

We hebben een leuk evenementenprogramma samengesteld voor de week en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen. Op deze pagina vind je alle informatie over het weekprogramma.

Kosten, ronden & opbrengsten

NB: Tijdens de evenementen in de golfweek wordt geen greenfee berekend of een ronde van je rondenkaart afgeschreven. Het inschrijfgeld komt (m.u.v. kleine vergoeding horeca) volledig ten gunste van de goede doelen. Alle genoemde tarieven zijn dan ook voor deelname, donatie en erbij vermelde horeca.

Weekprogramma

DatumEvenementInschrijving
Maandag 9 septemberJumbo Golf OpenPer team van 4 pers
Woensdag 11 septemberGolf, Vino & Oysters (dag 1) I.s.m. Rotterdam Charity ClubPer team van 4 pers
Donderdag 12 septemberGolf, Vino & Oysters (dag 2) I.s.m. Rotterdam Charity ClubPer team van 4 pers
Vrijdag 13 september MosselwedstrijdPer team van 2 personen
Zaterdag 14 septemberHitland OpenPer 2 team van 2 personen

Samenwerking Rotterdam Charity Club

Ook dit jaar hebben we op de woensdag en donderdag in de golfweek de krachten gebundeld met de Rotterdam Charity Club (RCC), want samen bereik je altijd meer. En dat is precies de bedoeling: er staan 2 all-inclusive super leuke golfdagen op het programma waarbij je verwachtingen overtroffen worden. Niet alleen op het gebied van golf, maar ook om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor meerdere goede doelen.

Golfen voor 4 goede doelen

In de Hitland Golfweek 2023 golf je maar liefst voor 4 goede doelen!