Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

IkGaGolfen app: Download versie 3

IkGaGolfen app: Download versie 3

ikgagolfen app versie 3 beschikbaar

Om een starttijd te reserveren op Golfbaan Hitland maken wij gebruik van de software van IkGaGolfen. Medio mei is de website van ikgagolfen vernieuwd. 

Update: Na de vernieuwing van de ikgagolfen website is nu ook de nieuwe versie van de digitale app beschikbaar. Je kunt de app (V3) in zowel de Appstore (Apple) als Google Play store (Android) downloaden.  Wellicht heb je in de afgelopen weken bij het maken van een boeking via mobiel of tablet problemen ervaren. Dit komt mede door de overlap met de ontwikkeling van de nieuwe app. We raden iedereen dan ook aan om oude versies van de app te verwijderen en versie 3 te downloaden. Daarna zouden alle problemen verholpen moeten zijn.

Onderstaand nogmaals de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk van ikgagolfen via het e-mailadres support@ikgagolfen.nl.

1) Hoe kan ik een starttijd voor mezelf boeken?

Log in op www.ikgagolfen.nl. Klik in het widget “Reservering” op de plus knop. Zoek, in de lijst die verschijnt, Golfbaan Hitland op. Hierna kom je in de lijst met beschikbare tijden terecht. Stel bovenaan filters in. Maak uit de lijst met tijden je keuze. Er wordt om een bevestiging gevraagd. Nadat je hebt bevestigd is de tijd geboekt. (Klik hier voor de YouTube instructie video 'starttijden boeken').

2) Hoe kan ik boeken samen met een vriend OF een gastspeler toevoegen?

Volg alle stappen bij vraag 1. In het boekingsoverzicht heb je de mogelijkheid om op het veld “Speler 2” te klikken. Nadat je dit hebt gedaan kun je een vriend uit de lijst selecteren óf de naam van de gastspeler invoegen. Een vriend wordt aangeduid met een enkel poppetje. Na het invoegen van een gastspeler verschijnt zijn/haar naam onderaan in beeld met een plus erachter. Klik op deze plus om de gast aan de boeking toe te voegen.

3) Hoe kan ik vrienden toevoegen aan mijn vriendenlijst?

Log in op www.ikgagolfen.nl. Op het dashboard zie je aan de rechterkant een widget “Vrienden”. Klik hier op de plus knop. Het scherm om een vriend uit te nodigen wordt geopend. Vul het e-mailadres van de vriend in en druk op de zoekknop. Zodra iemand wordt gevonden wordt de naam weergegeven. Klik vervolgens op de button met de naam. Er wordt een mail naar de vriend gestuurd. Zodra deze is geaccepteerd is, is de vriend toegevoegd. NB: Zorg er wel voor dat zowel jij als je vriend je account op "zichtbaar" hebt gezet. Alleen dan kun je elkaar terugvinden. ( Klik hier voor de YouTube instructie video).

4) Waar vind ik de starttijden van mijn vrienden?

In het tijden overzicht van de baan waar je boekt zie je tijden in verschillende kleuren staan. Hierbij is groen een boeking van jezelf, rood een boeking van een vriend en blauw een boeking van een vriend waar je bij kunt aansluiten. (Klik hier voor de YouTube instructievideo).

5) Kan ik bij het boeken ook alle lussen naast elkaar zien?

Je kunt naast het overzicht met tijden, ook voor een weergave kiezen waarbij de lussen, van de geselecteerde golfbaan, naast elkaar worden getoond. Klik hiervoor rechts bovenin het tijdenscherm op de knop met twee strepen erin. (Klik hier voor de YouTube instructievideo).

6) Ik kan mijn mobiele app niet meer gebruiken / ik ervaar problemen met de mobiele app. En nu?

Tot medio mei waren er 2 versies van de ikgagolfen app in omloop. Mocht je tot die tijd nog gebruik hebben gemaakt van de oude versie, dan kun je deze nu niet meer gebruiken. Deze app is buiten gebruik. Enkel de nieuwe versie 3.0 versie is momenteel te downloaden en te gebruiken. 
Overige vragen

Voor een overzicht van alle veelgestelde vragen kun je terecht op de FAQ website van ikgagolfen.