Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuw lid Businessclub Hitland | MVL Group

Nieuw lid Businessclub Hitland | MVL Group

​De MVL Group is al jaren een begrip in de display- en verpakkingsindustrie. Met expertise, kennis en service helpt MVL Group haar klanten om hun producten gezien te laten worden.

"Gevestigd in Waddinxveen met meer dan 40 toegewijde werknemers, zorgen wij er elke dag voor dat bedrijven zoals Heineken, Kruidvat, Unilever en Procter & Gamble met vertrouwen hun producten kunnen tonen in de winkels.

De producten die wij maken worden exclusief vervaardigd van papier en karton waarbij wij streven naar de meest milieuvriendelijke werkwijze. Wij vinden het belangrijk om onze producten niet alleen van hoge kwaliteit te maken, maar ook met de meest milieuvriendelijke materialen en inkten. Waarbij onze afvalstromen (karton, ijzer en hout) ook worden gerecycled. 

Bij de MVL Group staat service voorop. Naast het produceren van displays en verpakkingen, helpen we onze klanten ook bij het ontwerpproces en verzorgen we indien gewenst ook graag de co-packing.

We kijken er naar uit om een balletje te slaan met onze medeleden en betekenisvolle relaties op te bouwen als nieuw lid van de Hitland Business Club!"