Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuwe bruggen bij hole 5 / 10 / 11 / 16

Nieuwe bruggen bij hole 5 / 10 / 11 / 16

In de komende 2 weken worden een aantal bruggen op Golfbaan Hitland vervangen.

Op Golfbaan Hitland vind je een aantal bruggen die de holes met elkaar verbinden. Naast wandelverkeer van alle spelers, rijden er ook handicarts overheen. De bruggen zijn aan vervanging toe en de eerste voorbereidende werkzaamheden starten deze week vanaf 8 maart. In de week van 15 maart zullen de nieuwe bruggen worden geplaatst en deze werkzaamheden zullen tot uiterlijk 19 maart duren.  

Fibercore levert nieuwe bruggen ter vervanging van de oude bruggen bij hole 10, hole 11, hole 16 en hole 5 en de bruggen worden geplaatst door HT Infra.

Tijdelijke doorgang 

Voordat gestart wordt met de aanleg van een nieuwe brug, wordt de oude brug verplaatst. Zo is er dus altijd een bruikbare doorgang, ook tijdens de werkzaamheden. 

Attentie voor uitvoerders 

Ondanks dat de bruggen begaanbaar blijven tijdens de werkzaamheden met een tijdelijke doorgang, kun je er wel enige hinder van ondervinden. We vragen iedereen om op hole 5 / 10 / 11 / 16 goed op te letten of er tijdens je golfronde werkzaamheden worden uitgevoerd.  

Ook zal er op hole 5 een tijdelijke teebox voorbij het water worden geplaatst en op hole 16 een tijdelijke green voor het water worden gemaaid. Uiteraard moet het uitvoerende personeel veilig hun werk kunnen uitvoeren en de golfers veilig hun ronde kunnen spelen.  

Excuses voor het ongemak. We hopen te kunnen rekenen op eenieders begrip.