Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Nieuwe Golfschool Hitland per 1 januari 2019

Nieuwe Golfschool Hitland per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 is de nieuwe Golfschool Hitland een feit!

Golfschool Hitland start met drie nieuwe golfprofessionals op Golfbaan Hitland: Xavier Ruiz Fonhof, Janna de Ruiter en Leo Martens. De golfprofessionals zullen als zelfstandig golfprofessional de golflessen gaan verzorgen en zij opereren onder de overkoepelende organisatie Golfschool Hitland.

Je zult de nieuwe golfprofessionals vast binnenkort een keer tegenkomen op de driving-range of in het golfhuis, maar de pro's stellen zich graag alvast online aan je voor.

Xavier Ruiz Fonhof

Mijn naam is Xavier Ruiz Fonhof, geboren op 17 november 1980 en ik woon samen met mijn vriendin Anne en ons zoontje Julian in Den Haag. Ongeveer 18 jaar geleden ben ik professional geworden en al jaren speel ik golftoernooien over de hele wereld. In juni 2013 behaalde ik mijn eerste grote overwinning op het PGA Kampioenschap in Wittem. Later zette in ook de Twente Cup op mijn naam. Vorig seizoen won ik voor de tweede keer het PGA Kampioenschap. Enkele andere hoogtepunten zijn mijn deelname aan het KLM Open in 2013 en 2017 en The Czech Masters in 2014. 

De afgelopen 3 jaar heb ik wedstrijdgolf gecombineerd met les geven op Golfbaan IJsselweide en het verzorgen van events voor mijn sponsors en lesklanten. Vanaf november 2018 ben ik op Golfbaan Hitland beschikbaar voor het verzorgen van lessen. Voor mijn lessen beschik ik onder meer over een Flightscope Xi-Tour launch monitor. Neem ook gerust een kijkje op mijn site www.xaviergolf.nl. Graag breng ik mijn jarenlange ervaring als speler over tijdens mijn lessen en ik kijk er erg naar uit jullie te ontmoeten op Golfbaan Hitland!

Mochten jullie geïnteresseerd zijn in een les dan kunnen jullie mij boeken via mijn online agenda, of mij telefonisch bereiken op 06-24095556.

Janna de Ruiter

Mijn naam is Janna de Ruijter en ben samen met mijn man en Schnauzer woonachtig in Beverwijk. In mijn jonge jaren aan veel verschillende sporten gedaan zoals windsurfen, honkbal en tennis. In 2000 kwam ik door een vriend in aanraking met de golfsport. In datzelfde jaar mijn GVB gehaald en meteen helemaal verslaafd.

Na een carrière van ruim 20 jaar in de gezondheidszorg in 2008 van mijn passie mijn beroep gemaakt. Sinds die tijd geef ik met veel plezier golfles aan zowel de beginnende als gevorderde golfer. Tijdens mijn lessen wordt er serieus gewerkt maar wel met humor en enthousiasme. Gezelligheid staat voorop en verbeteren van uw golfniveau is mijn streven. Ik heb ervaring opgedaan op verschillende golfbanen waaronder Harderwold, de Scherpenbergh en Amstelborgh Borghland.

Naast les geven organiseer ik ook golfreizen. Komend jaar staan Spanje maar ook een bijzondere reis naar Zuid Afrika op het programma. Op mijn website www.jannagolf.nl vindt u meer informatie over mijn golfreizen. Naast golfen vind ik het zalig om met Hugo (mijn dwergschnauzer) te wandelen en geniet ik graag van Italiaans eten en wijn.

Ik zie er naar uit om te gaan starten op golfbaan Hitland, graag maak ik kennis met u tijdens een van mijn lessen! Lessen zijn te boeken via mijn online agenda of via 06-12957753.

Leo Martens

Beste golfliefhebbers van Hitland, hierbij wil ik mij graag even voorstellen: Mijn naam is Leo Martens en met ingang van 1 januari 2019 ben ik een van de nieuwe golfprofessionals op Hitland.

Ik ben geboren op 13 januari 1955 en ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Vader van 4 prachtige kinderen, 2 zoons en 2 dochters, waarvan er 3 ook golfen, zeg ik met gepaste trots.

Reeds lang geleden, toen ik met mijn gezin op vakantie was in Amerika (1985), kwam ik met golf in aanraking en was direct helemaal verkocht. Als amateur had ik in een aantal jaren een behoorlijk niveau gehaald. Maar pas op latere leeftijd heb ik de stap gezet en keuze gemaakt om teaching professional te worden. Ben altijd zeer actief geweest in verschillende sporten en heb ook de gelegenheid gehad om die op het hoogste niveau te mogen spelen (tennis en hockey). Een echte sportliefhebber dus!

Tot en met het jaar 2000 ben ik in de horeca werkzaam geweest en daarna ben ik mijn passie gaan volgen en de PGA-golfopleiding gaan doen. Mijn werkervaring is als volgt:

  • 2000-2008: Golfbaan Welderen, te Elst
  • 2008-2010: Golfbaan Welschap, te Eindhoven
  • 2010-heden: Golfparc de Pettelaar, te 's-Hertogenbosch

En dan nu op Hitland. Ik heb er absoluut zin in om mijn passie en kennis aan jullie door te geven. Ieder in zijn eigen ritme en kunnen! Tevens te gaan samenwerken met Xavier en Janna, een geheel nieuw fris team! Hopelijk tot binnenkort. Met vriendelijke groet, Leo Martens (online agenda, telefoon: 0618218173).