Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Renovatie werkzaamheden Par 3 baan

Renovatie werkzaamheden Par 3 baan

Par-3 baan gesloten tot en met donderdag 19 oktober (met uitloop naar vrijdag 20 oktober) in verband met renovatie werkzaamheden.

De afgelopen jaren hebben wij met een aantal gerichte werkzaamheden op meerdere holes op de 18 holes baan hele positieve resultaten behaald bij langdurig regenoverlast.

Onze doelstelling is om de komende jaren te investeren in verbetering van de fairways op de par-3 baan. Op de holes 1, 3 en 5 worden de fairways opgehoogd, zodat het regenwater beter kan weglopen naar de aanwezige drainages. Vervolgens worden de fairways ingezaaid en moet het mooie weer zijn werk gaan doen.

Helaas is de consequentie, dat deze holes de komende winterperiode (waarschijnlijk tot medio maart) gesloten zullen zijn. Uiteindelijk doen wij dit om in de komende jaren de par-3 baan langer te kunnen open houden in de natte perioden.

De komende weken zullen wij op de overige holes een alternatieve route van 6 holes gaan uitzetten. In totaal kunnen jullie dan 12 holes spelen voor de prijs van 9 holes. 

Onze excuses voor het ongemak.