Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Ryder Cup Businessclub Hitland en Capelle

Ryder Cup Businessclub Hitland en Capelle

Op 19 oktober werd de 11e editie van de Ryder Cup gespeeld door de businessclubs van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle. De wedstrijd vond plaats op Golfbaan Hitland

Donderdag 19 oktober hebben wij als afsluiting van de bedrijvencompetitie 2023 voor de Ryder Cup tegen Golfclub Capelle gespeeld.

Het weer was even spannend, omdat de voorspellingen niet heel fijn waren. Gelukkig viel het op de dag zelf wel mee. Met een paar korte buitjes en een aangename temperatuur hebben 50 teams uiteindelijk toch kunnen spelen.De tussenstand na 10 jaar Ryder Cup was een gelijke stand van 4-4. De spanning was om te snijden. In de baan is iedereen verwend met heerlijke hapjes van Hit eten en drinken. Gedurende de wedstrijd kregen we een aantal signalen door van de tussenstanden, maar daar werden we niet veel wijzer van. Dan maar wachten tot iedereen binnen is.

Na afloop van de wedstrijd hebben we met 72 deelnemers genoten van een 3-gangen diner geserveerd door de toppers van Hit eten en drinken. Nu was ook het moment om de eindstand van alle partijen bekend te maken. Teamcaptain Arie Rolloos van Helin heeft namens de businessclub Hitland de resultaten per flight doorgenomen. Wat was de stemming geweldig onder alle aanwezigen. In het begin viel het grotendeels naar de kant van Golfclub Capelle, maar in de middenmoot kwam Golfbaan Hitland toch wel weer heel dichtbij en werd het close. We zullen jullie niet langer in spanning houden. De Ryder cup is met 13 tegen 11 door Golfclub Capelle gewonnen. Onze felicitaties aan alle deelnemers van Golfclub Capelle en bedanken wij onze businessleden voor deelname en hun inzet.

⚠️Volgend jaar gaan we voor de revanche!

Individuele prijzen
Longest drive heren:Ron van Zeist (dierspecialist Bijman)gesponsord door Igolf
Longest drive dames:Karin Goud (Goud Bedrijfshuisvesting B.V.) gesponsord door Igolf
 Neary: Jan Mooijman (Helin) gesponsord door
De Haij & Van der Wende Advocaten