Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Vacature ballenrapers

Vacature ballenrapers

Wij zijn op zoek naar ballenrapers.

Ken of ben jij iemand die ons ballenrapersteam zou willen komen versterken?


Omschrijving werkzaamheden

Ballenrapen handmatig (bij natte periode) en/of machinaal op de driving range van de golfbaan; in de avonduren tot maximaal 23:00 uur bij handmatig rapen en in het weekeinde tot 20:00 uur; na het rapen van de ballen en de ruimten afsluiten.

Functie eisen

Zelfstandig kunnen en willen werken; zelfredzaamheid en enig technisch inzicht bij storingen.

Wat bieden wij

Basisschaal Provinciale CAO. € 14 bruto per uur

Introductie van opdrachtgever

Deze golfbaan is een toegankelijke, openbare golfbaan met een fraaie ligging in het Randstedelijke polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam, in recreatiegebied Park Hitland. Er is een ruim aanbod van aantrekkelijke tarieven. Zij bieden een complete golf accommodatie: 18 holes baan (NGF A-status), een qualifying 9 holes par 3 baan, gratis toegankelijke oefenfaciliteiten, een golfschool, golfshop én golfclub op locatie en natuurlijk restaurant HIT eten & drinken. Iedereen is van harte welkom!

Introductie van Repay

Wanneer je als werknemer aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, treed je in dienst bij Repay HRM. Wij zorgen voor de salarisbetaling, regelen de arbeidsovereenkomsten en bewaken de cao die voor jou van toepassing is. Te allen tijde kun je als werknemer jouw loonstroken en jaaropgaven inzien via Repay Online. Daarnaast zijn reserveringen, zoals vakantiedagen en vakantiegeld altijd opvraagbaar en inzichtelijk. Ook hebben we onze eigen deskundige HR Servicedesk die voor je klaarstaat als je vragen hebt! 

Via deze link krijg je meer informatie