Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Reserveren

Bij Golfbaan Hitland kun je eenvoudig online reserveren. Het enige dat je nodig hebt is een account bij Ikgagolfen (aanmelden kan via de website van Ikgagolfen). Door op de bovenstaande button te klikken, kom je in onze baanplanning en kun je een starttijd naar keuze selecteren.

Reserveren starttijden 18 holes baan

  • Sponsoren en bedrijfskaarthouders:                                    21 dagen van tevoren
  • Rondenkaarthouders, creditklanten en gastspelers:       14 dagen van tevoren
  • Handicarts: Bij te boeken via de caddiemaster (0180-317188)

Reserveren starttijden par 3 baan

Iedereen mag 1 maand van te voren één of meerdere starttijden reserveren voor de par 3 baan. Handicarts kunnen worden bijgeboekt via de caddiemaster (0180-317188).

Starttijden annuleren

Indien je geen gebruik maakt van de gereserveerde starttijd, dan dient de starttijd minimaal 24 uur van te voren bij de receptie te worden geannuleerd. Bij het “te laat” annuleren worden, indien de starttijd niet na het vrijgeven door een ander wordt gebruikt, alsnog de ronden afgeschreven van de rondenkaart met de vermelding “te laat geannuleerd”.

Mijn ronden inzien

Rondenkaarthouders kunnen het aantal ronden van de rondenkaart inzien via het Ikgagolfen account. Het aantal ronden is zichtbaar onder het kopje "lidmaatschappen". Daar staat welke rondenkaart je bij Hitland hebt, met het bijbehorend aantal ronden en hoeveel ronden er al gebruikt zijn (saldo).

ONLINE RESERVEREN