Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hit eten & drinken

De altijd gezellige 19e hole

Restaurant HIT eten & drinken is uniek gelegen in recreatiegebied Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, op Golfpark Hitland. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk en ademt een sfeer uit van een moderne gezellige huiskamer, voorzien van een openhaard met zitje, wijnbar en gezellige bar die centraal in het restaurant staat.

Het terras

Op ons geweldige terras (±130 zitplaatsen) vind je een grote loungehoek, een apart zijterras met overkapping en een panoramisch uitzicht over hole 10 en hole 18 van Golfbaan Hitland. Een heerlijke plek om te genieten van de omgeving, het zonnetje en een hapje/drankje!

Restaurant en keuken

De witte brigade van HIT eten & drinken zorgt altijd voor een gevarieerd aanbod op de menukaart, afgestemd op het seizoen. Wij gebruiken alleen dagverse en seizoensgebonden producten waarbij prijs én kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Pub en vergaderzalen

Voor allerlei feesten, partijen en groepsreserveringen kun je bij ons in het restaurant terecht, eventueel in een afgehuurde ruimte. Wij beschikken over 2 moderne vergaderzalen (tot 60 personen) en een kleine oude bruine kroeg (max 50 personen). De mogelijkheden voor onze vergaderzalen bekijk je hier.