Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

INLOGGEN | MIJN GOLFPARK HITLAND

MIJN GOLFPARK HITLAND

LIDMAATSCHAP

Mijn Golfpark Hitland is een online community en is actief sinds 2012. De community is opgericht door alle samenwerkende partijen op Golfpark Hitland: Golfbaan Hitland, Golfschool Hitland, Golfclub Hitland, Jumbo Golf en Hit eten & drinken. Het doel van Mijn Golfpark Hitland is verbinding in de breedste zin van het woord; wij bieden een prachtige openbare locatie met vele mogelijkheden en faciliteiten voor iedereen. En dan bedoelen wij ook iedereen, want iedereen is welkom op Golfpark Hitland!

Je registratie in de online community Mijn Golfpark Hitland biedt je als golfer allerlei interessante en leuke mogelijkheden. Naast de mogelijkheid tot deelname aan openbare wedstrijden, krijg je twee keer per jaar het GOLF.nl magazine thuisgestuurd en kunt u gebruik maken van de standaard WA-golfverzekering via Mijn Golfpark Hitland.

Via de app of website kun je online scorekaarten invoeren en de statistieken van de gespeelde rondes makkelijk inzien. Dit is mogelijk voor Golfbaan Hitland, maar ook van alle banen in binnen- en buitenland.

TARIEVEN LIDMAATSCHAP

Tarieven 2024

Baanpermissie par 3 registratielid

€ 12,50

Baanpermissie NGF registratielid

€ 32,50

Handicapregistratielid

€ 52,50

Wedstrijdlidmaatschap Golfclub Hitland

€ 125,-

Proeflidmaatschap Golfclub Hitland

€ 25,-

Lid worden?

Registreer je direct via Mijn Golfpark Hitland


Eerste qualifying kaart | Handicap 54 en lager

Loop je de eerste qualifying kaart? Dan werkt het invoeren iets anders. Er wordt namelijk na het invoeren van de scorekaart in je online account bij Mijn Golfpark Hitland gevraagd om de eerste qualifying kaart te versturen naar het secretariaat van Mijn Golfpark Hitland op info@mijngcn.nl onder vermelding van het lidnummer.
Na het opsturen van deze eerste kaart, ontvang je een nieuwe, digitale NGF pas met daarop je officiële NGF handicap. Na het online invoeren van iedere volgende qualifying kaart, wordt de handicap vervolgens automatisch aangepast.

Nog vragen of hulp nodig?

Bel gerust de receptie of kom langs voor meer informatie.