Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Nieuwsartikel

Werkzaamheden begin 2023: Golfhuis en op de baan

Werkzaamheden begin 2023: Golfhuis en op de baan

In de eerste maanden van 2023 staan er meerdere werkzaamheden op de planning ter voorbereiding op het komende seizoen.

In de eerste maanden van 2023 staan er meerdere werkzaamheden op de planning. Sommige werkzaamheden zijn al uitgevoerd, anderen staan op nog op de korte termijn planning.

Golfhuis, driving-range en lockerloods

Het golfhuis, gebouw van de driving-range en de lockerloods zijn voorzien van een nieuwe laag verf door Mahutte Vastgoedonderhoud. Her en der zijn ook kozijnen en glazen ramen vernieuwd. De gebouwen kunnen er dus weer even tegenaan!

Op de baan

De firma’s de Heer Land en Water en Anker BV hebben de paden opgeknapt: de paden langs de driving-range, par 3 baan en enkele paden op de 18 holes baan. Ook heeft de Heer Land en Water diverse bermen aangevuld.

Bomen en struiken
Vorig jaar zijn er ruim 100 nieuwe bomen en struiken op de baan geplant. Niet alle bomen zijn aangeslagen en er konden nog wat nieuwe bomen bij. Daarom zijn er afgelopen maand 35 nieuwe bomen aangeplant door de greenkeepers (SBA Golf & Groen). Ook heeft SBA de wilgen op en rondom de golfbaan geknot, en zijn de drainagebuizen doorgespoten.

Schuilhutten en toiletten
Vorig jaar zijn er ook nieuwe schuilhutten in de baan geplaatst. De toiletunits worden de komende maanden aan de buitenkant van de schuilhutten geplaatst en voorzien van een behuizing. Ze worden rondom betimmerd net zoals de schuilhutten en het geheel wordt zwart gebeitst, net zoals het startershuisje bij hole 1. Daarna hebben de schuilhutten allemaal dezelfde look en zijn ze klaar voor het seizoen. 

Bebording par 3 baan
Op de par 3 baan waren de afstandsbordjes die op iedere hole staan verouderd. Deze worden de komende tijd vernieuwd.