Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Leren golfen? Dat doe je bij Golfschool Hitland!

Bij Golfschool Hitland staat de klant en het golfplezier centraal. Onze golfprofessionals denken graag met je mee om op de meest passende manier onze lesstappen te doorlopen. We werken samen aan de ontwikkeling van je golfvaardigheden met diverse lesmogelijkheden, individueel en in groepsverband. Met behulp van het Golfschool Hitland stappenplan is voor je inzichtelijk gemaakt welke stappen je globaal doorloopt wanneer je begint met golfen. Per stap zie je de benodigde onderdelen, maar ook met welke lessen/cursussen je deze stap bij ons kunt behalen.

Onze golfprofessionals

Xavier, Janna en Tim introduceren je graag in de golfsport, met natuurlijk veel (golf)plezier op de 18 holes baan in het vooruitzicht. De Hitland golfprofessionals zijn meerdere dagen per week aanwezig.

Clinics, bedrijfslessen en meer

Ben je op zoek naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsgolflessen? Of wil je een clinic voor een groep van meer dan 8 personen reserveren, bijvoorbeeld als teamuitje of met familie? Clinics voor zowel beginnende golfers als de gevorderde golfers (masterclass) kunnen naar wens worden samengesteld. Neem hiervoor contact op met Marylane Quandt (events@hitland.nl of 0180-317188).